Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 4 de desembre del 2023

'I Am Legend 2 & Bad Boys 4'.


Will Smith ha ofert una actualització sobre dues seqüeles molt esperades (o no XD) i que estaran protagonitzades per ell, I Am Legend 2 i Bad Boys 4.

Des de The Hollywood Reporter han compartit algunes dades  que Smith va oferir sobre ambdós films durant el cap de setmana. Amb respecte a I Am Legend 2, l’actor va revelar que va tenir una trucada amb Michael B. Jordan, qui en serà el coprotagonista de la seqüela i que seguirà des del final alternatiu que es va incloure en el DVD, en el que el personatge de Smith va sobreviure en lloc de morir.

L’original de Sóc Llegenda es va basar en la novel·la de 1954 del mateix nom de Richard Matheson. Va ser un èxit quan es va estrenar l’any 2007 i va ser la facturació més gran per a un film en època nadalenca mai abans vist i va ser la setena pel·lícula més taquillera del 2007.

Per ara no hi ha data d’estrena del film.

En quant a Bad Boys 4, el mitjà assenyala que Smith ha descrit com el film és un exemple de com “un més un no sempre és igual a dos” i que, en aquest cas, “1+1=10”. L’actor també va explicar que el gènere de comèdia provablement sigui la seva millor opció, però que el gènere dramàtic ajuda al actor a créixer.

“És una excel·lent manera de guanyar-se la vida” va afirmar Smith. “Quan interpretes un drama, creixes”.

Bad Boys 4 estarà dirigit per els directors de Bad Boys for Life, Adil El Arbi i Bilall Fallah i escrit per Chris Bremmer. El duo també ha dirigit dos episodis de la sèrie de Disney+ de Marvel, Ms. Marvel. No es sap gaire sobre els detalls de la història.

Jerry Bruckheimer, Will Smith per a Westbrook Studios, Doug Belgrad i Chad Oman produiran, amb Martin Lawrence, James Lassiter, Mike Stenson, Barry Waldman i Jon Mone com a productors executius.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada