Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 20 de desembre del 2023

'Warner Bros. Discovery & Paramount'.


Segons una informació recent de Axios i Variety, Warner Bros. Discovery i Paramount estan en converses per a discutir una possible fusió de ambdues companyies.

Axios assenyala que el director executiu de Warner Bros. Discovery, David Zaslav i el director executiu de Paramount Global, Bob Bakish, s’han reunit aquest dimarts a la ciutat de Nova York.

Es desconeixen els detalls de la reunió, però la informació subratlla que ambdós presidents “van discutir formes en que les seves empreses podrien complementar-se entre si”, inclosa la idea de que un únic servei de streaming pogués competir millor amb plataformes com Netflix o Disney+.

Segons les informacions, Zaslav també es va reunir amb Shari Redstone, propietària de l’empresa matriu de Paramount, sobre un possible acord. Segons Variety, les fonts assenyalen que els executius de Warner Bros Discovery van notar que havien d’actuar ràpidament, després de que van començar a sorgir informacions de que Skydance havia parlat amb Redstone sobre la compra de la seva participació a National Amusements Inc.

Per ara, no està clar com es desenvoluparia una fusió, però la informació de Axios afirma que tant la compra de Paramount Global per part de Warner Bros. Discovery com la seva empresa matriu, National Amusements Inc, se n’ha parlat i “està sobre la taula”.

Les converses semblen ser prou profundes, com per que es digui que Warner Bros. Discovery contractés a banquers per explorar la possibilitat. Warner Bros. Discovery es va formar després d’una fusió el passat 2022 en la que Discovery Communications va adquirir WarnerMedia de AT&T.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada