Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 11 de desembre del 2023

'My Hero Academia'.


Més d’un any després de que Netflix adquirís els drets de l’adaptació cinematogràfica en imatge real de l’exitosa sèrie de Manga i Anime, My Hero Academia, l’escriptor Joby Harold finalment ha parlat sobre l’estat actual del desenvolupament del projecte. Parlant amb Collider, l’escriptor de Army of the Dead i Transformers: Rise of Beasts, va confirmar que encara està treballant activament en el guió del film d’acció real.

“És quelcom en el que estic treballant i en el que m’encanta treballar. Estic emocionat de fer-ho i publicar-ho”, va dir fent broma. “És un gran. Puc parlar del fet de que és acció real i crec que això és provablement de l’únic que puc parlar, però és una cosa molt important en la meva vida. Realment ho estic gaudint”.

El film d’acció real de My Hero Academia estarà dirigit i produït per Shinsuke Sato. El projecte marca el seu debut com a director en anglès, després de treballar en l’adaptació en acció real de Kingdom i Bleach. Encara es mantenen en secret més detalls.

Creat per Kōhei Horikoshi, l’anime es desenvolupa en un món on la majoria de les persones neixen amb poders anomenats peculiaritats. La història gira al voltant a un jove peculiar però valent anomenat Izuku Midoriya, també conegut com a Deku, el qual el seu gran somni és convertir-se en un heroi com el seu idol All-Might tot i no tenir poders. Abans d’accedir a l’escola de secundaria, Deku coneix a All-Might, qui l’escull com el legítim successor del seu poder anomenat One-For-All. Degut a això, Deku pot inscriure’s en una de les acadèmies de superherois més elitistes de Japó anomenada U.A. High School, on forja amistats per a tota la vida amb altres nens que comparteixen el mateix somni.

La sèrie narra el seu viatge per a convertir-se en el número u, mentre s’enfronta a greus amenaces de la Lliga de Malvats i l’enemic de All-Might, All-For-One. Les primeres sis temporades de My Hero Academia estan disponibles a Crunchyroll. S’espera que la pròxima setena temporada faci el seu debut a la primavera de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada