Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 18 de desembre del 2023

'Children of Blood and Bone'.

Segons Deadline, la directora de The Old Guard i The Woman King, Gina Prince-Bythewood, ha estat escollida per a dirigir la pròxima adaptació cinematogràfica de Children of Blood and Bone de Paramount Pictures. A més a més de la direcció, la cineasta també ajudarà a desenvolupar el guió basat en la novel·la de fantasia sobre la majoria d’edat de Tomi Adeyemi de 2018.

Children of Blood and Bone es centra en una jove que ajudarà a restablir la màgia al seu regne. Serveix com la primera entrega de la trilogia planificada per Adeyemi, a la que li va seguir la seqüela Children of Virtue and Vengance. Ambdues novel·les han estat aclamades com les més venudes del New York Times. La seva pròxima tercera i última entrega, titulada Children of Anguish i Anarchy, es publicarà al 2024.

La sinopsis oficial del llibre Children of Blood and Bone diu: “Zélie Adebola recorda quan la terra de Orïsha vibrava amb la màgia. Els cremadors van encendre flames, les marees van cridar a les onades i la mare Reaper de Zélie va convocar animes. Però tot va canviar, la màgia de la nit va desaparèixer. Sota les ordres d’un rei despietat, els maji van ser assassinats, deixant a Zélie sense mare i al seu poble sense esperança.

“Ara Zélie té la oportunitat de recuperar la màgia i atacar a la monarquia. Amb l’ajuda d’una princesa rebel, Zélie ha d’esquivar i deixar enrere al príncep hereu, que està capficat en erradicar la màgia per sempre. El perill aguaita a Orïsha, on els guepards de les neus ronden i els esperits venjatius esperen a les aigües. No obstant, el perill més gran pot ser la pròpia Zélie mentre lluita per controlar els seus poders i els seus creixents sentiments cap a un enemic”.

El film estarà produït per Wyck Godfrey, Marty Bowen, Karen Rosenfelt i Matt Jackson, amb Adeyemi i Reggie Rock Bythewood com a productors executius. Paramount Pictures ha guanyat els drets del projecte a través d’una guerra d’ofertes amb Universal Pictures i Netflix. L’acord de Paramount implica una estrena garantitzada als cinemes i aprovacions creatives per Adeyemi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada