Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 10 de desembre del 2023

'Mr. & Mrs Smith'.

S’ha publicat un nou avanç de Mr. & Mrs. Smith, que brinda als fans un cop d’ull més proper a la sèrie de vuit episodis protagonitzada per Maya Erskine i Doland Glover. Tots els episodis estaran disponibles el divendres 02 de febrer de 2024 a Prime Video.

“Dos estranys solitaris aconsegueixen treballs per a una misteriosa agencia d’espies que els ofereix una vida gloriosa d’espionatge, riquesa, viatges pel món i una casa de somni a Manhattan”, es pot llegir en la sinopsis de la sèrie. La captura? Noves identitats en un matrimoni falsejat com el Sr. i la Sra. John i Jane Smith. Ara casats, John i Jane emprenen una missió d’alt risc cada setmana i al mateix temps s’enfronten a un nou repte en la seva relació. La seva complexa història encoberta, es torna encara més complicada quan descobreixen sentiments reals l’un per l’altre. Qui té el risc més alt: l’espionatge o el matrimoni?”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          

          


Mr. & Mrs. Smith és una sèrie reboot, basada en la comèdia d’acció de 2005 dirigit per Doug Liman del mateix nom. Està co-creada i produïda per Glover i Francesca Sloane, els quals també en són els showrunners. El projecte és part de l’acord general de Glover amb Amazon Studios.

La sèrie està protagonitzada per Donald Glover i Maya Erskine, amb aparicions de Alexander Skarsgård, Eiza González, Sarah Paulson, Sharon Horgan, Ron Perlman, Billy Campbell, Úrsula Corberó, Paul Dano, Michaela Coel, John Turturro, Parker Posey i Wagner Moura com a estrelles convidades.

Els productors executius són Yariv Milchan i Michael Schaefer de New Regency i Jenny Robins de Wells Street Films.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada