Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 de desembre del 2023

'Spider-Man Noir Series'.


La sèrie d’acció en viu de Spider-Man Noir de Prime Video, ha trobat el seu showrunner per acompanyar a Oren Uziel, un que ja té experiència a Marvel.

Des de Variety ens informen de que Steve Lightfoot, qui va crear la sèrie The Punisher de Marvel per a Netflix el 2017, serà el co-showrunner de la pròxima sèrie Spider-Man Noir. Serà co-showrunner al costat de Uziel, qui també escriurà i en serà el productor executiu de la sèrie.

Els productors de Spider-Man: Into the Spider-Verse, Phil Lor i Christopher Miller, així com la productora de cine i ex presidenta de Motion Pictures Group de Sony, Amy Pascal, també en seran productors executius, ja que el trio ha desenvolupat la sèrie amb Uziel.

A principis d’any es va revelar que la sèrie de Spider-Man Noir es desenvoluparà en una ciutat alternativa a Nova York de la dècada de 1930 i es centrarà en un heroi gran i amb més experiència que no és Peter Parker.

Spider-Man Noir va aparèixer per primer cop al 2009 com a part de la línia de històries Marvel Noir de Marvel Comics, que va reinventar als personatges de Marvel com a personatges del crim negre en l’era de la Gran Depressió.

El personatge de Spider-Man Noir va aparèixer en diversos altres mitjans, inclòs el film Spider-Man: Into the Spider-Verse, on li va posar la veu Nicolas Cage, la sèrie animada Ultimate Spider-Man i el videojoc de 2010 Spider-Man: Shattered Dimensions, on li va posar veu Christopher Daniel Barnes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada