Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 9 de novembre del 2019

'Fantasy Island'.


Blumhouse Productions i Sony Pictures han revelat el primer cartell i l’argument oficial de la seva adaptació sobrenatural de cinema de terror de ‘Fantasy Island’, basat en el clàssic de la sèrie de ABC del mateix nom. Protagonitzada per l’alumne del MCU Michael Peña (Ant-Man & The Wasp) i Michael Rooker (Guardians of the Galaxy), el film el podrem veure als cinemes l’any vinent el dia de Sant Valentí. A continuació el cartell (des de Bloody Disgusting)...


El nou argument de ‘Fantasy Island’ llança un repte d’un misteriós assassinat que diu el següent: “L’enigmàtic Mr. Roarke (interpretat per Michael Peña) fa realitat els somnis secrets dels seus afortunats convidats en un luxós però remot complex tropical. Però quan les fantasies es converteixen en malsons, els convidats han de resoldre el misteri de l’illa si volen escapar amb vida”.

El film es descrit com una barreja tonal de Westworld coneixent The Cabbin in the Woods, centrada en un grup de guanyadors del concurs que arriben a un hotel de l’illa per viure els seus somnis, només per trobar-se atrapats en escenaris de malson.

En el càsting principal també hi podem trobar a Lucy Hale (Truth or Dare), Jimmy O. Yang (Silicon Valley), Charlotte McKinney (Flatliners, Baywatch), Parisa Fitz-Henley (Luke Cage, Jessica Jones), Austin Stowell (Catch 22), Maggie Q (Divergent film Franchise), Portia Doubleday (Carrie), i Ryan Hansen (Friday the 13th).

Dirigeix Jeff Wadlow a partir d’un guió que escriu amb Chris Roach i Jillian Jacobs. Jason Blum produirà amb Wadlow, que també serà productor executiu al costat de Couper Samuelson de Blumhouse. Ryan Turek supervisarà el projecte per part de Blumhouse i Matt Milan per part de Sony.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada