Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 9 de novembre del 2019

'Kevin Feige i Marvel'.


En una recent entrevista a Comic Book Movie, el recent anomenat director creatiu de Marvel, Kevin Feige, ha dit que la propera sèrie de Disney+ ‘Loki’ amb Tom Hiddleston, també connectarà amb la seqüela de Doctor Strange, ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, igual que els successos que passin a la sèrie ‘Wandavision’, el que no ha confirmat Feige és si el personatge de Hiddleston apareixerà a la seqüela de Doctor Strange.

La sèrie de ‘Loki’ farà el seu debut a la primavera de 2021, amb Michael Waldron com a showrunner. Com ja he dit aquesta serà la segona sèrie que estarà connectada amb ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’.


 ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, ha estat descrita com la primera pel·lícula de terror en el MCU, amb el nominat al Oscar Benedict Cumberbatch reprenent el paper de Bruixot Suprem i l’aparició de Elisabeth Olsen com a Wanda Maximoff/Scarlet Witch. El film estarà dirigit altre cop per Scott Derrickson, amb l’escriptora ‘The Turning’, Jade Bartlett, que n’escriurà el guió. El film te fixada la data d’estrena per al pròxim 07 de Maig de 2021.

Doctor Strange i Scarlett Witch han aparegut recentment en la pel·lícula més taquillera de tots els temps, ‘Avengers: Endgame’, on els vàrem veure per últim cop assistint al funeral de Tony Stark. Loki també va aparèixer a Endgame i el vem veure per últim cop després dels successos de la primera batalla dels Avengers a New York, després de desaparèixer amb el cub Tesseract.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada