Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 10 de novembre del 2019

'She-Hulk'.


Ahir escrivia que des de THR ens informaven de novetats de la sèrie de ‘Moon Knight’, doncs avui es el torn d’un altre sèrie Marvel que ja està en marxa, es tracte de ‘She-Hulk’ i també des de THR ens arriba la informació de que l’escriptora Jessica Gao, la guanyadora d’un Emmy darrera del aclamat episodi de la tercera temporada de ‘Rick and Morty’, “Pickle Rick”; s’ha unit al projecte precisament en aquest apartat.

Gao ha signat per desenvolupar la sèrie i dirigir la sala de guionistes per aquest projecte de Marvel Studios per a Disney+. De la mateixa manera que informava ahir, de que Jeremy Slater faria les mateixes funcions per a la sèrie ‘Moon Knight’.

A més d’escriure l’episodi guanyador d’un Emmy “Pickle Rick”, Gao també ha participat en l’escriptura en l’equip de la sèrie ‘Silicon Valley’ per a la HBO, en l’adulta ‘Robot Chicken’ i en la sèrie de Nickelodeon ‘The Mighty B!’. També te la intenció d’escriure a adaptació cinematogràfica l’aclamada novel·la per a joves adolescents Sweet Valley High.

She-Hulk va fer el seu debut a “Savage She-Hulk’ #1 l’any 1980, creat per l’escriptor Stan Lee i el dibuixant John Buscema. El seu alter ego és Jennifer Walters, la cosina de Bruce Banner/Hulk, que després de rebre uns dispars, rep una transfusió de sang del propi Bruce que la converteix en un monstre verd similar. Posteriorment va ser membre dels Avengers i va substituir per un curt temps a Ben Grimm a The Fantastic Four.

She-Hulk és un altre de les propietats de Marvel, que està actualment en desenvolupament per a Disney+, incloses les següents: ‘The Falcon and the Winter Soldier’, ‘Loki’, ‘What if...?’, ‘Wandavision’, ‘Hawkeye’, ‘Moon Knight’ i ‘Ms. Marvel’. ‘The Falcon and the Winter Soldier’ serà la primera d’elles en estrenar-se, al agost de 2020, amb una primera temporada de sis episodis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada