Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 14 de novembre del 2019

'The Way Back'.

Warner Bros. ha estrenat el primer tràiler del seu pròxim film basat en un drama amb el bàsquet com a trama principal titulat, ‘The Way Back’, que es el retrobament de Ben Affleck i el director i escriptor Gavin O’Connor, després de treballar junts al thriller d’acció ‘The Accountant’.

A continuació podem veure’n el tràiler i el cartell...

          


Jack Cunningham (Affleck) va tenir una vida plena de promeses. A la secundària, era un fenomen del bàsquet amb una beca universitària completa, quan de sobte, per causes desconegudes, es va allunyar del joc, perdent el seu futur. Ara uns anys després, Jack es troba en una espiral descendent, provocat per una pèrdua terrible i es dona a l’alcoholisme que li costa el seu matrimoni i qualsevol esperança d’una vida millor.

Quan se li demana que entreni l’equip de bàsquet el seu alma mater, que ha caigut lluny des dels seus dies de glòria, accepte de mala manera, ningú es sorprèn tan sols ell mateix. Quan els nois comencen a unir-se com equip i guanyen, Jack pot haver trobat finalment un motiu per enfrontar-se als seus dimonis que l’han malmès. Però serà suficient per omplir el buit, curar les ferides profundes del seu passat i encaminar-lo en el camí de la redempció?

Gordon Gray, Jennifer Todd, Gavin O’Connor i Ravi Mehta han produït el film, escrit per Brad Ingelsby. Robert J. Dohrmann, Brad Ingelsby, Kevin McCormick, Mark Ciardi, Aaron L. Gilbert, Jason Cloth, Kaitlyn Taaffe Cronholm i Madison Ainley exerceixen de productors executius.

‘The Way Back’, també hi trobem entre el repartiment principal a Al Madrigal (Night School), Michaela Watkins (Casual), Janina Gavankar (True Blood) i Glynn Turman (Bumblebee).

‘The Way Back’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 06 de Març de 2020.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada