Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 27 de novembre del 2019

'Michael Jackosn film'.


Segons informa Deadline el productor guanyador d’un Oscar, Graham King (‘The Departed’, ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Hugo’), ha adquirit els drets per a preparar un film sobre la vida de Michael Jackson i amb accés a tota la herència musical. El candidat a un Oscar John Logan (‘Hugo’, ‘The Aviator’, ‘Gladiator’) n’escriurà el guió per a la productora de King, GK Films.

La informació ens diu que el film “Vol tractar la història del Rey del Pop des de la seva complexitat, sense trivialitats ni omissió dels assenyalaments que el van acompanyar en la vida”, el film en un principi englobarà tot al seva vida fins a la seva mort el 25 de Juny de 2009.

Jackson es va convertir en una estrella en la seva infància i una icona mundial com adult, però la seva infantesa no va ser fàcil, i a l’edat adulta va haver de defensar-se i va pagar els acords per les al·legacions d’abús sexual a companys infantils que s’allotjaven habitualment a casa seva a dormir.

Això ha estat descrit recentment en el documental ‘Leaving Neverland’, guanyador d’un Emmy, i que ara esta involucrat en una demanda de $100M sobre la propietat de Jackson.

Logan, que va crear el spinoff Penny Dreadful: City of Angels, i ‘King’, els pròxims projectes inclou ‘Tomb Raider 2’ i la sèrie de televisió ‘The Departed’, compondran un esborrany del guió abans que el projecte sigui comprat per algun estudi. El film de King, que per ara no compte amb títol, no serà l’únic projecte sobre Michael Jackson, també està en desenvolupament un musical a Broadway basat en la història de Jackson i la seva música.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada