Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 6 de novembre del 2019

'The Batman'.


Des de TheWrap ens informen de que el nominat a un Globus D’Or Andy Serkis (‘The Lord of the Rings’, franchise, ‘The Planet of the Apes’, franchise i ‘black Panther’), estaria en negociacions per interpretar a Alfred Pennyworth en el film dirigit per Matt Reeves, ‘The Batman’, protagonitzant al costat de Robert Pattinson com a Bruce Wayne/Batman.

Serkis s’uniria al càsting juntament amb Zoe Kravitz com a Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano com a The Riddler i Jeffrey Wright com el comissari Gordon.


El lleial majordom de Bruce Wayne, amic i tutor legal, ha estat interpretat anteriorment per William Austin, Michael Gough, Michael Caine i Jeremy Irons en les adaptacions a imatge real, així com Ralph Fiennes, que va prestar la seva veu en les dues funcions animades.

Per altre banda, des de Deadline ens informen de que Colin Farrell està en negociacions amb Warner Bros. per interpretar a un dels dolents, en aquesta ocasió The Penguin.


Farrell s’uniria al repartiment igual que Andy Serkis -el qual també com he dit està en negociacions-, amb els a dalt ja anomenats. The Penguin, va ser interpretat anteriorment per Danny DeVito a ‘Batman Returns’ de Tim Burton l’any 1992. Burgess Meredith també va interpretar al personatge a la sèrie de televisió dels anys seixanta i recentment va ser interpretat per Robin Lord Taylor com un jove Oswald Cobblepot en la sèrie Gotham.

Reeves dirigirà el film, amb un guió escrit entre ell i Mattson Tomlin. La fotografia estarà a càrrec de Greig Fraser.

‘The Batman’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 25 de Juny de 2021 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada