Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 21 de novembre del 2019

'Robocop Returns'.


Tenim nova informació sobre aquest projecte que no en parlava des de fa més d’un any. Després de que ‘Robocop Returns’ de MGM, perdés el director  de ‘District 9’, Neill Blomkamp a principis d’any, l’intent de reiniciar la franquícia d’acció/Ciència ficció, està en marxa de nou. El director de ‘Little Monsters’, Abe Forsythe ha signat per a dirigir el projecte, segons THR. Els anteriors films del Australià de 38 anys, abans del film comèdia/terror amb Lupita Nyong’o inclou el film del 2003 ‘Ned’ (sobre la banda Ned Kelly) i el film ‘Down Under’ de 2016 sobre la revolta en la carrera de Cronulla.

‘Robocop Returns’, vol capitalitzar una seqüela directa tal com estan fent altres ara a Hollywood, com ara ‘Halloween’, que ha obtingut gran èxit tan comercialment com per part de la critica, tot i que no està tenint la mateixa sort ‘Terminator: Dark Fate’, que ha tingut critiques dispars barrejades amb critiques positives, però la taquilla no està acompanyant.

‘RoboCop’, el clàssic original de 1987 dirigida per Paul Verhoeven, i protagonitzada per Peter Weller com a oficial Alex Murphy, que és brutalment assassinat en la línia de foc i que finalment ressuscita com un ciborg combatent del crim. El film va obtenir $53M als USA (a Box Office Mojo no hi ha xifres de la resta del món), i va obtenir 3 nominacions a l’Oscar, guanyant a la de Millor Edició de Efectes Sonors. Weller va tornar a la seqüela ‘RoboCop 2’ l’any 1990, aquest cop va estar dirigida per Irvin Kershner (‘The Empire Strikes Back’), a partir d’un guió coescrit pel escriptor Frank Miller, que va obtenir $45,6M als USA i que no va tenir molt bones critiques.

Hi va haver una tercera entrega, ‘RoboCop 3’, que havia d’estrenar-se l’any 1991, tot i que sense Peter Weller en el paper principal, però el film no es va estrenar fins el 1993 arran de la fallida de Orion Pictures. Dirigida aquest cop per Fred Dekker, amb una versió més per a nens amb qualificació als USA de PG-13, va fer fallida a la taquilla després d’obtenir tan sols $10,6M a USA. Els anys 2000 hi havia el projecte d’un remake de gran pressupost, dirigit per Darren Aronofsky, que finalment va abandonar el projecte en favor de Jose Padilha. El film es va estrenar l’any 2014 i estava protagonitzat en aquesta ocasió per Joel Kinnaman com a Alex Murphy, Gary Oldman i Michael Keaton, aconseguint $58,6M als USA i uns altres $184M a la resta del món i un total de $242.688.965, havent costat $100M.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada