Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 22 de novembre del 2019

'Hunters'.

Amazon Prime ha publicat el teaser tràiler de la pròxima sèrie on Jordan Peele (‘Get Out’, ‘Us’), ‘Hunters’, en la que exerceix com a productor executiu. El teaser presenta el personatge de Al Pacino mentre ens explica perquè tots han de triar entre la llum i la foscor alhora que ens ofereix la introducció al grup principal, que es disposen a caçar alguns Nazis.

A continuació el teaser tràiler...

          

          

A continuació el càsting principal de ‘Hunters’: Logan Lerman com a Jonah Heidelbaum i Al Pacino com a Meyer Offerman, en el que serà el seu primer a la televisió. El nominat al premi Emmy Dylan Baker (The Good Wife), Jerrika Hinton (Grey’s Anatomy), Greg Austin (Class), Catherine Tate (The Office), Josh Radnor (Rise), Tiffany Boone (Beautiful Creatures) i Saul Rubinek (Warehouse 13), la nominada al Oscar Lena Olin (Enemies) i Carol Kane (Hester Street). El càstin també inclou a Kate Mulvany (The Great Gatsby), James Le Gros (Drugstore Cowboy), Ebony Obsidian (If Beale Street Could Talk), Caleb Emery (Little), Henry Hunter Hall (When Thev See Us) i Jeannie Berlin (The Night Of).

La sèrie per ara comptarà amb 10 episodis d’una hora cada un. A ‘Hunters’, un grup de caçadors Nazis en la Nova York de 1977 descobreix una conspiració per posar en marxa el quart Reich a América. El grup es troba en una aferrissada recerca per dur els Nazis davant la justícia i frustrar els nous plans genocides. La història està basada en fets reals.

Jordan Peele amb Monkeypaw Productions i Sonar Entertaiment produeixen, mentre que Peele i Win Rosenfeld (Dark Net) són productors executius per part de Monkeypaw. Tom Lesinski (Mr. Mercedes) i Jenna Santoianni també seran productors executius per part de Sonar.

‘Hunters’, s’estrenarà mundialment quan faci el seu debut la plataforma de Amazon en algun moment de 2020.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada