Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 28 de novembre del 2019

'Trauma Center'.


La web ComingSoon.com, te un clip exlusiu del pròxim film de Lionsgate ‘Trauma Center’, el pròxim thriller d’acció protagonitzat pel guanyador d’un Globus d’Or Bruce Willis (‘Glass’, ‘Die Hard’ saga, ‘Moonlighting’). Podeu veure el clip en aquest enllaç, el film s’estrenarà de forma limitada en alguns cinemes i estarà en video sota demanda a partir del 06 de Desembre.

La llegenda de la gran pantalla Bruce Willis interpreta al tinent Wakes, un venjatiu detectiu de la policia decidit a resoldre els assassinats de la seva parella i un informant. Wakes uneix forces amb Madison (Nick Whelan), un testimoni ferit durant tiroteig. Després de que els assassins perseguissin Madison a la planta abandonada d’un hospital ella confirma les pitjors pors de Wakes: els dos homes són en realitat policies corruptes, de la brigada antidroga que encobreixen un crim. Quan Wakes jura venjança, aquest thriller d’acció que colpeja el cor arriba a un clímax explosiu.

Al repartiment principal de ‘Trauma Center’, també hi podem trobar a Nicky Whelan (‘Hall Pass’), Tito Ortiz (Cradle 2 the Grave’) i Steven Guttenberg (‘Ballers’).

El film està dirigit per Matt Eskandari (’12 Feet Deep’) i escrit per Paul Da Silva (‘When the raven Flies’). 

P.D: Cercant per Youtube he trobat el tràiler del film, que el podeu veure ha continuació. La noticia sobre aquest film se m’havia passat.  

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada