Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 4 de novembre del 2019

'Spider-Man: Into the Spider-Verse 2'.

Sony Pictures ha fet oficial la data d’estrena de la pròxima seqüela de ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’, film que va guanyar un Oscar en la passada edició. La data escollida és el 08 d’Abril de 2022, data en que també s’estrenarà el film de Marvel Studios ‘Black Panther 2’.

A més del seu impressionant recorregut en el circuit de premis que el va fer arribar als Oscars, l’èpica animada va obtenir uns $375,5M en la taquilla global i va presentar a Miles Morales com el Spider-Man d’una nova generació. Shameik Moore, protagonista de ‘The Get Down and Dope’, va posar la veu a Miles Morales al film. A ell s’hi van unir Liev Schreiber com a Kingpinn, Mahershala Ali com a l’oncle Aaron de Miles, Brian Tyree Henry com el pare de Miles Jefferson, Luna Lauren Velez com la mare de Miles Rio, Lily Tomlin com a la tia May, i Hailee Steinfeld com a Spider-Gwen, Jake Johnson com a Peter Parker al costat de Kimiko Glenn (Orange is the New Black) com a SP//dr Peni Parker, el comediant John Mulaney com a Spider-Ham i Nicolas Cage com a Spider-Man Noir.

‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ va estar dirigida per Bob Persichetti, Peter Ramsey i Rodney Rothman. El guió va ser escrit per Phil Lord, que va produir el film juntament amb Avi Arad, Amy Pascal, Christopher Miller i Christina Steinberg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada