Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 9 de novembre del 2019

'Moon Knight'.


Des de THR ens informen de que Jeremy Slater, el creador de l’adaptació a sèrie ‘The Umbrella Academy’ per a Netflix, supervisarà la sèrie ‘Moon Knight’ per a Disney+, mentre desenvolupa i dirigeix l’equip d’escriptors per a la sèrie de Marvel Studios.

En la D23 Expo d’aquest any, que es preparava una sèrie de ‘Moon Knight’ juntament amb una sèrie de ‘She-Hulk’ i Ms. Marvel.

Creat per Doug Moench i Don Perlin l’any 1975 per a “Werewolf by Night” #32, Moon Knight és l’alter ego de Marc Spector, un fill d’un rabí jueu-americà que va créixer fins a convertir-se en un boxejador de pes pesat i després es va unir a la Marina dels EUA.

Spector, un mercenari que te nombrosos alter egos com Cabbie Jake Lockley i el milionari playboy Steven Grant, per tal de combatre millor l’inframón criminal. Però més tard es va establir com a conducte del Déu Egipci de la lluna Khonshu després de morir en una missió a Egipte. Més recentment, ha estat un assessor que es vesteix de blanc i du el nom de Mr. Knight.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada