Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 21 de novembre del 2019

'Star Wars: The Rise of Skywalker'.

Lucasfilm i Walt Disney Pictures han publicat nous cartells individuals de ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’, l’últim film d’aquesta nova trilogia i que conclou aquesta saga que engloba 9 films.

Lucasfilm i el director J.J. Abrams uneixen forces de nou, per emprendre junts un viatge que durà als espectadors a un viatge èpic cap a una galàxia molt llunyana a ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’, on naixeran noves llegendes i la batalla final per la llibertat encara ha d’arribar.

Per aquesta nova entrega tornen al càsting principal: Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo i Billie Lourd. S’afegeixen al càsting: Naomi Ackie (Doctor Who), Richard E. Grant (‘Logan’), Dominic Monaghan (‘Lord of the Rings’), Matt Smith (Doctor Who) i Keri Russell (The Americans), i el retorn dels veterans de la saga Mark Hamill, Anthony Daniels i Billy Dee Williams, qui reprèn el rol de Lando Clarissian.

Torna en el rol de Leia Organa un cop més, Carrie Fisher, utilitzant captures prèvies de les imatges de ‘Star Wars: Force Awakens’.
Dirigida per J.J. Abrams i amb un guió pel propi Abrams, Chris Terrio, Colin Trevorrow i Derek Connolly. El film està produït per Kathleen Kennedy, J.J. Abrams i Michelle Rejwan, i per els productors executius Callum Greene i Jason McGatlin-

A continuació els nous cartells i el cartell Dolby sorgit fa dos dies...















‘Star Wars: The Rise of Skywalker’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 20 de Desembre, tot i que en alguns països s’estrenarà un o dos dies abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada