Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 1 de novembre del 2019

'Gucci Biopic'.


Des de Deadline ens informen de que el pròxim biopic sobre l’assassinat del nét del fundador de Gucci Maurizio Gucci, ha trobat la seva estrella, la guanyadora d’un Oscar a Millor Cançó Original de ‘A Star is Born’, Lady Gaga, així com la signatura de Ridley Scott (All the Money in the World) per a dirigir el projecte.

El film, el qual Roberto Bentivegna n’escriurà el guió, basat en el llibre de Sara Gay Forden “The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour i Greed”, donarà vida a el relat de la icònica marca de moda en l’ascens al estrellat i inevitablement, els problemes que van sorgir, amb la qual cosa la societat es va corporativitzar, barallar i la cobdícia que va provocar una lluita per al poder entre els actors clau de la marca.

Maurizio, que va tenir dues filles amb Patrizia Reggiani, la va deixar per un altre dona i es va vendre les seves accions a la companyia el 1993 per més de $170M, només per ser assassinat per un assassí a sou mentre el va seguir a la seva oficina el 1995. Patrizia, a qui li van extirpar un tumor cerebral anys abans, va ser jutjada i condemnada per orquestrar l’assassinat del seu ex-marit, i malgrat els pleits que els fills van presentar davant del tribunal i públic per revisar el cas de la seva mare, ja que la operació havia canviat dràsticament el seu comportament, mostrava la seva imatge fosca als mitjans de comunicació, va ser batejada com The Black Widow (La Viuda Negra) i va ser condemnada a 29 anys, no abans de deixar-la en llibertat el 2016 quan només havia complert sols 18 anys de condemna.

Gaga, que també va ser nominada al Oscar a la Millor Actriu per la seva banda, en el remake del drama musical ‘A Star is Born’, va signar per el projecte poc després dels guardons. Amb Scott unit ara al projecte, el film es comença a vendre a diversos estudis. El director de 81 anys, també produeix al costat de Giannina Scott i Scott Free Productions.


Des de Deadline.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada