Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 12 de novembre del 2019

'Fantasy Island'.

Si l’altre dia teníem el primer cartell i l’argument de l’adaptació de la sèrie de la ABC ‘Fantasy Island’ a la gran pantalla, per part de Blumhouse i Sony Pictures, avui ja podem veure’n el primer tràiler del film protagonitzat per Michael Peña (Ant-Man & The Wasp) i Lucy Hale (Truth or Dare), el film arribarà també com la de Sonic, el pròxim 14 de Febrer.

A continuació el tràiler...

          

          


El nou argument de ‘Fantasy Island’ llança un repte d’un misteriós assassinat que diu el següent: “L’enigmàtic Mr. Roarke (interpretat per Michael Peña) fa realitat els somnis secrets dels seus afortunats convidats en un luxós però remot complex tropical. Però quan les fantasies es converteixen en malsons, els convidats han de resoldre el misteri de l’illa si volen escapar amb vida”.

El film es descrit com una barreja tonal de Westworld coneixent The Cabbin in the Woods, centrada en un grup de guanyadors del concurs que arriben a un hotel de l’illa per viure els seus somnis, només per trobar-se atrapats en escenaris de malson.

En el càsting principal també hi podem trobar a Lucy Hale (Truth or Dare), Jimmy O. Yang (Silicon Valley), Charlotte McKinney (Flatliners, Baywatch), Parisa Fitz-Henley (Luke Cage, Jessica Jones), Austin Stowell (Catch 22), Maggie Q (Divergent film Franchise), Portia Doubleday (Carrie), i Ryan Hansen (Friday the 13th).

Dirigeix Jeff Wadlow a partir d’un guió que escriu amb Chris Roach i Jillian Jacobs. Jason Blum produirà amb Wadlow, que també serà productor executiu al costat de Couper Samuelson de Blumhouse. Ryan Turek supervisarà el projecte per part de Blumhouse i Matt Milan per part de Sony.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada