Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 de gener del 2022

'A Quiet Place Spin-Off'.

Michael Sarnoski, qui va fer el seu debut com a guionista i director l’any passat amb l’aclamat drama Pig, està en converses per a dirigir la pròxima entrega de la franquícia A Quiet Place, segons Variety.

El tercer film de la sèrie de films de Paramount Pictures, es descriu “més com un spin-off que com una tercera part” i els detalls del argument es mantenen en secret. Es diu que la història es basa en una idea original de John Krasinski, qui ha dirigit, escrit i protagonitzat els dos primers films.

Jeff Nichols (Take Shelter, Mud) estava inscrit originalment per a escriure i dirigir el projecte, però va abandonar per a centrar-se en un altre film de ciència-ficció sense títol per ara, també de Paramount Pictures.

Krasinski produirà també el film a través de la seva companyia Sunday Night, juntament amb la cofundadora de la companyia, Allyson Seeger, com a productora executiva. Michael Bay, Andrew Form i Brad Fuller també produiran a través de Platinum Dunes.

A Quiet Place Part II, també va estar protagonitzat per Emily Blunt, Cillian Murphy, Millicent Simmonds, Noah Jupe i Djimon Hounsou, i es va estrenar el 28 de Maig de 2021. El film va recaptar $297.372.261 a nivell mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada