Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 17 de gener del 2022

'The Equalizer 3'.


Han passat tres anys des de l’estrena als cinemes de The Equalizer 2, i sembla ser que Denzel Washington finalment tronarà a l’acció amb la seqüela del film de 2018. Parlant amb Collider, quan se li va preguntar sobre el pròxim projecte després de The Tragedy of Macbeth de Joel Coen, l’actor guanyador d’un Oscar va confirmar que està emocionat de treballar a The Equalizer 3, que ja té un guió complet.

“Han escrit la tercera entrega de The Equalizer, així que estic programat per a fer-ho”, va fer broma Washington. “Així que haig de posar-me en forma i començar a colpejar a la gent de nou. The Tragedy of Macbeth i després anar i colpejar a algunes persones. No es pot millorar, veritat?

Segons les informacions del mitjà, Antoine Fuqua encara està en negociacions per a tornar i dirigir la tercera entrega. Això marcaria l’última col·laboració de Fuqua i Washington després de treballar junts a Training Day al 2001, The Magnificent Seven al 2016 i els dos films de The Equalizer.

Els films de The Equalizer es varen basar en la sèrie clàssica de la CBS que es va retransmetre durant quatre temporades, entre 1985 i 1989. Al costat de Denzel en els dos primers films estaven Bill Pullman, Melissa Leo, David Harbour, Perdo Pascal, entre d’altres. La franquícia d’acció actualment té una recaptació entre els dos films de $382.730.895 a nivell mundial.

CBS també a revifat la sèrie de televisió, amb un reboot protagonitzat per dones amb els creadors originals Michael Sloan i Richard Lindheim. Protagonitzada per Queen Latifah com a Robyn McCall, la sèrie es troba en la seva segona temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada