Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 16 de gener del 2022

'Thread'.

Segons Deadline, Sony Pictures està en procés de desenvolupar un film de terror i ciència-ficció titulat Thread. El projecte prové del creador del Univers The Conjuring, James Wan i del escriptor principal de Moon Knight, Jeremy Slater.

Encara es manté en secret més detalls sobre l’argument i els personatges, però el projecte es descriu com un “Back to the Future meets Aliens”. Estarà escrit per Slater, qui també farà el seu debut com a director de llargmetratges amb Thread. El film estarà produït per James Wan i Michael Clear a través de la seva companyia Atomic Monster, amb Judson Scott i Melissa Russell com a productors executius.

A través de Atomic Monster, Wan també està desenvolupant actualment altres projectes de terror, inclòs el remake de Train to Busan de New Line Cinema titulat The Last Train to New York, l’adaptació de Salem’s Lot de Stephen King per part de Gary Dauberman, M3GAN de Blumhouse, el nou film de Van Helsing de Universal, entre d’altres. El cineasta també ha acabat recentment la producció de la molt esperada seqüela de DC de Warner Bros. Pictures, Aquaman and the Lost Kingdom.

Slater no és aliè al gènere de terror, ja que anteriorment ha treballat en films com el thriller sobrenatural de 2015 The Lazarus Effect i Stephanie de 2017, a més de crear la sèrie per a Fox The Exorcist, que sols va durar dues temporades. També és millor conegut pel seu treball en el gènere de superherois, ja que actualment està treballant en la tercera temporada de The Umbrella Academy de Netflix i la sèrie Moon Knight de Marvel Studios per a Disney+.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada