Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 4 de gener del 2022

'The School For Good Mothers'.

Segons Deadline, la guanyadora del Globus d’Or Jessica Chastain ha adquirit amb èxit els drets de televisió de la novel·la dramàtica distòpica titulada The School For Good Mothers a través de la seva productora, Freckle Films. Basada en la pròxima novel·la debut de Jessamine Chan, el qual la seva publicació està programada per demà. El projecte estarà dirigit per Jude Weng (Finding Ohana).

The Scoool For Good Mothers seguirà la història d’una jove mare que, degut a un mal judici, és reclutada pel govern per a participar en un programa de reforma semblant al de Gran Germà que mesura l’èxit i els fracassos del amor i la devoció d’una mare. Si no aconsegueix la redempció, tindrà que enfrontar-se a la possibilitat de perdre la custòdia de la seva filla.

La sinopsis oficial del llibre diu: “Frida Liu està lluitant. No té una carrera digna dels sacrificis dels seus pares immigrants xinesos. No pot persuadir al seu marit, Gust, de que renunciï a la seva jove amant obsessionada amb el benestar. Solament amb Harriet, angelical filla, Frida aconsegueix finalment la perfecció que s’espera d’ella. Harriet pot ser tot el que té, però és suficient.

Fins que Frida té un mal dia.

L’estat té posats els ulls en mares com Frida. Els que revisen els seus telèfons, deixant que els seus fills es fereixin en el pati de l’escola; que deixen que els seus fills tornin sols a casa. Degut a un moment de falta de judici, una sèrie de funcionaris del govern ara determinaran si Frida es candidata per a una institució semblant al Gran Germà que mesura l’èxit o el fracàs de la devoció d’una mare.

Davant la possibilitat de perdre a Harriet, Frida ha de demostrar que una mala mare pot redimir-se. Que pot aprendre a ser bona.

Un mordaç passa pàgines abrasador que també és una novel·la transgressora d’idees sobre els perills de la criança “perfecte” de la classe mitja alta; la violència exercida sobre les dones tan per l’estat com, a vegades, entre si; els sistemes que separen a les famílies; i la infinitat del amor, The School For Good Mothers presenta, a Frida, a una dona de tots els temps”.

L’adaptació de la sèrie comptarà amb la producció executiva de Chastain i Kelly Carmichael per a Freckle Films al costat de Weng i Chan. També serà produïda per Endeavour Content.

A Chastain la podrem veure en el pròxim film dramàtic biogràfic The Eyes of Tammy Faye, així com en la sèrie dramàtica limitada de HBO Scenes from a Marriage. Pròximament també la podrem veure en el thriller d’acció The 355 i en el thriller criminal The Good Nurse.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada