Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 de gener del 2022

'Chicken Run: Dawn of the Nugget'.


Ha passat més d’un any des de que Netflix va adquirir els drets de Chicken Run 2 de Aardman Animations, i ara el servei de streaming finalment ha anunciat els primers detalls oficials sobre la seqüela animada, inclòs el títol i el repartiment de veus. La producció està actualment en marxa.

La tant esperada seqüela de l’aclamat film d’animació en stop-motion del 2000, ara du per títol Chicken Run: Dawn of the Nugget. Les veus que participaran en aquesta seqüela són Zachary Levi (Shazam! Films) i Thandiwe Newton (Westworld), els quals substitueixen les veus del film original, Mel Gibson i Julia Sawalha per als respectius papers principals de Rocky i Ginger.

Descrit comuna comèdia d’acció i aventures amb una commovedora història familiar en el centre, Chicken Run: Dawn of the Nugget, marcarà l’última col·laboració entre Netflix i Aardman després del curtmetratge muscial del any passat Robin Robin.

“Després d’aconseguir escapar desafiant la mort de la granja de Tweedy en el film original, Ginger finalment va trobar el seu somni: una illa santuari pacifica per a tot el grup, lluny dels perills del món humà”, diu la sinopsis. “Quan ella i Rocky trenquen la closca d’una nena anomenada Molly, el final feliç de Ginger sembla complet. Però de nou en el continent, tota mena de pollastre s’enfronta a una nova i terrible amenaça. Per a Ginger i el seu equip, inclús si això significa posar en perill la seva pròpia llibertat guanyada amb esforç, aquest cop, estan entrant!”

Unint-se a Levi i Newton com un dels personatges principals de la seqüela està Bella Ramsey (Game of Thrones, The Last of Us) com a Molly, caparruda filla de Rocky i Ginger, una veritable nois de barri que completa el trio familiar en aquest nou episodi.

El repartiment de veus de la seqüela també comptarà amb membres del repartiment original, incloent Jane Horrocks com a Babs, Imelda Staunton com a Bunty i Lynn Ferguson com a Mac, al costat de les noves incorporacions Josie Sedwick-Davies com a Frizzle, David Bradley com a Fowler, Romesh Ranganathan com a Nick, Daniel Mays com Fetcher i Nick Mohammed com el Dr. Fry.

Chicken Run: Dawn of the Nugget està dirigit per Sam Fell (Flushed Away, ParaNorman) a partir d’un guió escrit per Karey Kirkpatrick, John O’Farrell i Rachel Tunnard. Els productors executius són Peter Lord, Carla Shelley, Karey Kirkpatrick i Nick Park, amb Steve Pegram i Leyla Hobart com a productors. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada