Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 11 de gener del 2022

'The Adam Project'.

Fa gairebé un any que no escrivia sobre aquest projecte i ara Netflix ha fixat una data d’estrena, per al pròxim film de comèdia d’acció i ciència-ficció The Adam Project, que serveix com l’última col·laboració entre Ryan Reynolds i el director Shawn Levy, després del èxit de taquilla de l’any passat Free Guy. El film està programat per estrenar-se el pròxim 11 de Març.

L’estrella de Deadpool ha utilitzat Facebook per a confirmar l’anunci de la data i va descriure el projecte especial com punyent, divertit i farcit d’acció.

A ‘The Adam Project’, Reynolds interpreta a un home que viatja en el temps per obtenir ajuda del seu jo de 13 anys. Junts, tenen que trobar al seu difunt pare, que ara té la mateixa edat que Reynolds, i arreglar les coses per a salvar el futur.

Ruffalo interpreta al pare de Reynolds en el film com un físic brillant, amb Keener interpretant a la dolenta del film, una dona que ha robat tecnologia poderosa del personatge de Ruffalo. Scobell interpreta a la versió més jove del personatge de Reynolds. Mallari interpreta a la mà dreta de la dolenta.

A més de Reynolds i Mark Ruffalo (Spotlight, Foxcatcher, I Know This Much Is True), els altres membres del repartiment inclou a: Catherine Keener (Capote, Being John Malkovich, An American Crime), Zoe Saldana (Guardians of The Galaxy, Avatar, Colombiana, Star Trek: Into Darkness), Jennifer Garner (Alias, 13 Going 30), Alex Mallari Jr. (Dark Matter) i el novell Walker Scobell.

Aquesta és la segona col·laboració entre Reynolds i Levy, els quals anteriorment han treballat junts en la comèdia d’acció Free Guy. Ambdós produeixen el film amb Maximum Effort i 21 Laps Entertainment, respectivament . El film estarà dirigit per Levy (Stranger Things) a partir d’un guió Jonathan Tropper (This is Where I Leave You) i David Ellison. Tropper reescriu basat en el guió de TS Nowlin, Mark Levin i Jenifer Flackett. David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger produeixen per Skydance Media.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada