Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 18 de gener del 2022

'Red Notice Sequels'.


Després de l’exitós debut de Red Notice el passat mes de novembre, sembla a ser que Netflix ha començat els seus plans per a expandir el film a una gran franquícia d’acció. Des de Deadline, ens informen de que el servei de streaming es troba actualment en les primeres etapes de les negociacions per a la possible filmació consecutiva de dues seqüeles de Red Notice, i s’espera que Ryan Reynolds, Dwayne Johnson i Gal Gadot tronin per aquests dos films.

Netflix espera començar la producció a principis del pròxim any. Tot i això, l’inici de la producció encara dependria de les agendes ja força plenes dels seus tres protagonistes, cadascun dels quals està treballant en els seus projectes individuals d’alt perfil, que serien els següents: Deadpool 3 de Ryan Reynolds, Wonder Woman 3 de Gal Gadot i l’actual producció de Black Adam de Johnson.

Les fonts del mitjà assenyalen que Rawson Marshall Thurber ja ha començat a escriure la seqüela. A més del trio protagonista, el servei de streaming també té com a objectiu afegir a nous personatges per a desenvolupar un conjunt de films d’atracaments semblant a la franquícia Ocean’s Eleven.

Les seqüeles de Red Notice seran novament produïdes per Johnson, Hiram García i Dany García a través de la seva productora Seven Bucks Productions al costat de Beau Flynn per a Flynn Pictures Co i Thurber. Scott Sheldon de Flynn Pictures també en serà productor executiu.

El film va ser un thriller de robatoris, comèdia i acció i rodamons dissenyat com un joc a tres mans, entre Dwayne Johnson (Black Adam, Jungle Cruise), Gal Gadot (Wonder Woman films, Death on the Nile) i Ryan Reynolds (Deadpool films, Free Guy). Des de la seva estrena, s’ha convertit en el film més vist de Netflix amb més de 200 milions d’hores transmeses durant els seus primers 28 dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada