Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 30 de gener del 2022

'Mortal Kombat 2'.


Ha passat quasi un any des de l’estrena simultània als cinemes i a HBO Max de Mortal Kombat, i ara des de Deadline ens informen de que New Line Cinema està en procés de desenvolupar la seqüela del film live-action. Abans de la tant esperada estrena de la sèrie de Disney Plus Moon Knight, el seu escriptor principal Jeremy Slater ha signat oficialment per a escriure el guió de la seqüela.

Mortal Kombat 2 tornarà a estar basat en la franquícia de videojocs més venuda de Midway Games. Els detalls del argument encara es mantenen en secret. Tampoc està clar si el repartiment del primer film repetirà amb els seus respectius papers. Tot i això, en una anterior entrevista, el actor de sub-Zero, Joe Taslim, va confirmar que el seu contracte inclou opcions per al retorn com el ninja de gel en quatre films més.

El film de 2021 que va tenir un repartiment divers incloent a Joe Taslim com a Sub-Zero, Ludi Lin com a Liu Kang, Jessica McNamee com a Sonya Blade, Josh Lawson com a Kano, Tadanobu Asano com a Raiden, Mehcad Brooks com a Jackson “Jax” Bridges, Chin Han com a Shang Tsung, Hiroyuki Sanada com a Scropion, Max Huang com a Kung Lao, Sisi Stringer com a Mileena i Lewis Tan com a Cole Young.

Mortal Kombat va estar dirigit per Simon McQuoid a partir d’un guió escrit per Greg Russo i Dave Callaham. Va estar produït per McQuoid, Todd Garner, E. Bennett Walsh i James Wan.

Tot i rebre crítiques dispars per part dels crítics i tant sols recaptar poc més de $83M degut a la pandèmia, el film va ser un dels debuts cinematogràfics més exitós de HBO Max.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada