Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 8 de gener del 2022

'Enola Holmes 2'.

Netflix ha anunciat que finalment s’ha completat la producció de la seqüela del film de misteri adolescent de 2020, Enola Holmes. L’anunci de Enola Holmes 2 ve amb l’estrena d’un vídeo darrera de les càmeres des del set de rodatge, que ens brinda el nostre primer cop d’ull al retorn de Millie Bobby Brown i Louis Partridge com Enola i Tewkesbury.

A continuació podeu veure el vídeo des del compte de Netflix a Twitter...


El guanyador d’un Emmy i BAFTA, Harry Bradbeer (Fleabag, Killing Eve, Ramy) dirigeix de nou, a partir d’un guió escrit de nou pel guanyador dels premis BAFTA i Tony, Jack Thorne (Harry Potter and the Cursed Child, The Aeronauts). És una coproducció entre Legendary i Netflix.

Aquesta seqüela comptarà amb el retorn de Millie Bobby Brown com la detectiu adolescent que dona nom al film, Henry Cavill com a Sherlock Holmes, Louis Partridge com a Tewkesbury, Helena Bonham Carter com a Eudoria Holmes i Susan Wokoma com a Edith.

Els nouvinguts a aquesta segona entrega són: David Thewlis (Wonder Woman), Adeel Akhtar (Sweet Tooth), Sharon Duncan-Brewster (Dune), Abbie Hern (The Twilight Zone), Hannah Dodd (Fighting with My Family), Gabriel Tierney (Endeavor) i Serrana Su-Ling Bliss.

Basat en la sèrie de llibres nominats al premi Edgar de Nancy Springer The Enola Holmes Mysteries, el film de 2020 va ser un gran èxit per a Netflix, ja que el servei de streaming va revelar que havia estat vist per 76 milions de llars durant els seus primers 28 dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada