Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 de gener del 2022

'Final Destination 6'.


Després de l’exitosa estrena als cinemes de Spider-Man: No Way Home, des de Deadline ens informen de que el director Jon Watts s’ha unit oficialment a la propera sisena entrega de Final Destination de New Line Cinema. Watts, al costat de la seva esposa i gerent Dianne McGunigle, produiran el projecte que s’està desenvolupant com un film original de HBO Max basat en el punt de vista escrit per Watts.

Final Destination 6 està essent escrit per Lori Evans Taylor i Guy Busick, qui és el coguionista darrera de Ready or Not i del pròxim reboot de Scream que s’estrena aquest divendres. Watts i McGunigle s’uneixen al equip de productors de franquícies Craig Perry i Sheila Hanahan Taylor.

“Tan Dianne com jo hem estat grans fans de Final Destination des del principi”, va dir Watts en un comunicat, “així que poder participar en l’elaboració d’una nova història amb ambdós, l’equip original i New Line serà divertit i emocionant”.

Perry va afegir: “La passió de Jon i Dianne per la franquícia sols es compara amb lo divertit que és treballar amb ells. Sheila i jo no podríem estar més emocionats de tenir la seva energia creativa impulsant aquesta nova entrega de la franquícia Final Destination amb New Line. Amb l’execució inesperada de Guy i Lori de la idea original de Jon, tenim un film que al públic li agradarà”.

La franquícia, que va començar l’any 2000 amb un guió escrit originalment per a la sèrie sobrenatural de Fox ‘The X-Files’, seguia un nou grup de joves adolescents que escapen per poc d’una mort esgarrifant quan un té una premonició del esdeveniment, tant sols per a que la Mort els segueixi i reclami les seves animes de maneres horribles i úniques, des de gotes de te en un monitor d’un ordinador fins una clau perduda en una línia de producció.

La franquícia composta per cinc films, sempre va ser rebuda per critiques dispars per part dels crítics, els quals van elogiar constantment les seqüencies i els conceptes de la mort, mentre criticaven amb freqüència els diàlegs mal escrits i l’argument premonitori dels films. Tot i això, la saga sempre va ser un èxit entre el públic, i cada film va demostrar ser èxits comercials i va recaptar quasi $700M ($666.766.477) en el transcurs d’onze anys i cinc films. La sisena entrega du en desenvolupament des del 2019, on el projecte es descrit com una reinvenció de la franquícia de suspens i terror.

Final Destination no és l’únic reboot de terror que arribarà a HBO Max, ja que New Line Cinema es troba actualment en postproducció de l’última entrega de Evil Dead de Sam Raimi titulat Evil Dead Rise.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada