Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 18 de gener del 2022

'National Treasure Series'.


Segons Deadline, Zuri Reed (Flatbush Misdemeanors), Lyndon Smith (Parenthood), Jake Austin Walker (DC’s Stargirl), Antonio Cipriano (Jagged Little Pill) i Jordan Rodrigues (Light as a Feather) han estat escollits com a personatges habituals de la pròxima sèrie de Disney+, National Treasure. Aquesta nova generació de caçadors de tresors s’uneix a la protagonista femenina prèviament confirmada Lisette Alexis, qui interpretarà a Jess Morales.

Les descripcions oficials, dels personatges dels cinc membres del repartiment són les següents:

*Tasha (Reed): és la millor amiga de viatjar o morir de Jess,  qui estava amb ella en la escola de secundaria. És ferotjament independent, una eminència de les xarxes socials i un geni de la tecnologia, que utilitza la seva plataforma per a lluitar per la privacitat i lluitar contra les grans corporacions. Però quan s’uneix a la recerca del tresor, es veu obligada a revaluar el seu sistema de creences per ajudar a la seva millor amiga.

*L’agent del FBI Ross (Smith), qui després d’un error que quasi acaba amb la seva carrera, va ser reubicat a l’oficina de camp de Baton Rouge. Quan Jess i Tasha apareixen en la seva oficina demanant ajuda, és l’oportunitat de Ross de demostrar la seva vàlua al descobrir la veritat sobre Jess i la seva misteriosa connexió amb el tresor.

*Liam (Walker): és un músic en dificultats amb un xip permanent a l’espatlla que prové d’una llarga lista de caçador de tresors. Quan el seu avi separat mor i Jess apareix parlant sobre un tresor perdut relacionat amb la seva família, Liam es sent atret magnèticament per Jess i la promesa de complir els somnis de la recerca de tresors del seu difunt pare.

*Oren (Cipriano): és un ruc adorable però obsessionat amb un coneixement enciclopèdic de teories de la conspiració, esportives i negocis. Passarà la temporada intentant recuperar l’efecte de Tasha i mica en mica aprendrà que l’amor veritable requereix de sacrifici personal.

*Ethan (Rodrigues): és conegut com el noi daurat, que ha estat el millor amic de Jess des de que la seva mare, Manuela, els va aconsellar quan eren nens, i ha estimat a Jess des del dia en que es van conèixer. Un seguidor de regles Tipus-A, Ethan haurà d’aprendre a relaxar empenta si vol ser útil en la caça.


El primer episodi de la sèrie National Treasure estarà dirigit per Mira Nair (Queen of Katwe) a partir d’un guió escrit per els guionistes dels films originals Marianne i Cormac Wibberley. Prové del productor dels films originals, Jerry Bruckheimer i els Webberley, que en seran productors executius.

La sèrie cerca explorar temes actuals de identitat, comunitat, autoria històrica i patriotisme, explicats des del punt de vista de Jess Morales, una DREAMer de vint anys que, amb el seu divers grup d’amics, empren l’aventura de la seva vida per a descobrir la seva misteriosa història familiar i recuperar el tresor perdut.

La sèrie és una producció de Jerry Bruckheimer Television amb ABC Siganture com a estudi. També compte amb la producció executiva del director del primer film, Jon Turteltaub, Jonathan Littman, KristieAnne Reed i Rick Muirragui, qui també s’estableix com a escriptor.

Abans de que arribes el desenvolupament de la pròxima sèrie, Disney i Jerry Bruckheimer han estat desenvolupant la tercera entrega de National Treasure des de 2008. Cage va comunicar prèviament el seu interès en tronar, creient que la nova història els hauria de dur a cercar un tresor internacionalment. L’actualització més recent sobre el projecte va ser l’any passat quan Bruckheimer va confirmar que el tercer film encara està en desenvolupament i que el guió encara s’està escrivint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada