Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 18 de gener del 2022

'Real Steel Series'.


Una adaptació de la sèrie de Real Steel basada en el film protagonitzat per Hugh Jackman el 2011, es troba en les primeres etapes del desenvolupament per a Disney+, segons Variety.

Encara no s’ha adherit al projecte cap escriptor, i tampoc s’han publicat més detalls sobre l’argument de la sèrie. El director del film original, Shawn Levy, produirà a través de la seva productora 21 Laps. Robert Zemeckis i Jack Rapke també en seran productors executius a través de Compari Entertainment, al costat de Jacqueline Levine, Susan Montford i Don Murphy per a Angry Films.

Escrit per John Gatins a partir d’una història de Dan Gilroy i Jeremy Leven i basat en el conte Steel de Richard Matheson, el drama esportiu de ciència-ficció de 2011 es desenvolupa en un futur proper on la boxa de robots és un esport de primer nivell. Jackman interpreta a Charlie Kenton, qui “solia ser un boxejador que va perdre la seva oportunitat de guanyar el títol quan uns robots pesats i imponents es van apoderar del ring. Ara, treballant com a promotor d’estar per casa, Charlie uneix deixalla en lluitadors de baix nivell, i amb prou feines guanya prou per a passar d’un lloc clandestí a un altre. Després de tocar fons, Charlie s’uneix a contracor al seu fill distant, Max (Dakota Goyo), per a construir i entrenar a un robot de campionat per a una última oportunitat de redempció”, diu la sinopsis del film.

La sèrie de Disney Branded Television estarà produïda per 20th Television.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada