Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 de gener del 2022

'Werewolf by Night'.


Laura Donnelly (The Nevers, Britannia, Outlander) s’ha unit al guanyador d’un Globus d’Or Gael García Bernal (Mozart in the Jungle) en el pròxim especial de Halloween centrat en l’home llop de Marvel Studios per a Disney+, segons Deadline.

Els detalls de l’argument del especial per ara sense títol, protagonitzat per Bernal en el paper principal, es mantenen en secret. Tot i això, s’especula que el especial podria estar basat en el personatge Werewolf by Night dels còmics.

Werewolf by Night és un nom que va ser fet servir per a dos personatges diferents de Marvel. El primer, que va ser creat per Gerry Conway i Mike Ploog, va ser Jack Russell, que es descendent dels licantrops, criatures meitat humanes que canvien de forma i que són capaços de transformar-se a la seva pròpia voluntat, inclòs sense lluna plena. Mentre tant, el segon era Jake Gómez, un nadiu americà el qual la seva tribu ha estat maleïda amb la licantropia.

Definitivament és interessant veure com Marvel Studios està adoptant lentament el costat més obscur i sobrenatural dels còmics, especialment amb les pròximes sèries en debutar com ara Moon Knight protagonitzada per Oscar Isaac, el film de Doctor Strange in the Multiverse of Madness de Sam Raimi i Blade amb Mahershala Ali protagonitzant.

Bernal és millor conegut per la seva aclamada actuació en la comèdia dramàtica de Amazon Mozart in the Jungle, que va durar quatre temporades des de 2014 a 2018. Recentment ha protagonitzat el film de suspens Old de M. Night Shyamalan. Pròximament es veurà al actor mexicà en la sèrie limitada de HBO Max, Station Eleven i en el film d’acció de Netflix dirigit per Niki Caro, The Mother, i protagonitzat per Jennifer López.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada