Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 31 de gener del 2022

'Later'.

Segons Deadline, l’alumne de Elementary Lucy Liu ha signat oficialment per a protagonitzar la pròxima adaptació de la sèrie limitada de Blumhouse Television Later, basada en la novel·la policíaca sobrenatural més venuda de Stephen King del mateix nom. La novel·la és un dels treballs més recents de King, ja que es va publicar el Març de 2021.

La sèrie limitada es centrarà en la propietària d’una agència literària i mare soltera anomenada Tia i el seu fill Jamie, que té la capacitat de parlar amb els morts. El seu obsequi serà útil per a Tia quan sol·liciti l’ajuda del seu fill per a comunicar-se amb el seu client mort amb l’esperança de salvar la seva empresa de la ruïna al completar el llibre del seu difunt autor.

La sinopsis oficial del llibre diu: “El fill d’una mare soltera que està en un embull, Jamie Conklin sols vol una infància normal. Però Jamie no és un nen ordinari. Nascut amb l’habilitat antinatural que la seva mare insta a mantenir en secret, Jamie pot veure el que ningú més pot veure i aprendre el que ningú més pot aprendre. Però el cost d’utilitzar aquesta habilitat és més alt del que Jamie pot imaginar, com descobreix quan un detectiu de la policia de Nova York el du a perseguir a un assassí que ha amenaçat amb atacar des del més enllà de la tomba.

Més tard és Stephen King en el seu millor moment, una història aterridora i commovedora de la innocència perduda i les proves que posen a prova el nostre sentit del bé i del mal. Amb ecos de la novel·la clàssica de King It, Later és una exploració poderosa, inquietant i inoblidable del que es necessita per a fer front al mal en tots els rostres que té”.


Later
està creada per Raelle Tucker (True Blood) qui va escriure el guió del episodi pilot. Estarà produïda per Jason Blum, Chris McCumber i Jeremy Gold per a Blumhouse Television. Aquest marca el segon projecte entre Blumhouse i King, essent el primer una adaptació de Netflix de Mr. Harrigan’s Phone, que ja ha completat la producció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada