Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 5 de gener del 2022

'Oppenheimer'.

Josh Hartnett (Wrath of Man, 30 Days of Night, Penny Dreadful) és l’última estrella en unir-se al conjunt en constant expansió del film biogràfic de Christopher Nolan, Oppenheimer, que segueix la història de J. Robert Oppenheimer i el seu paper en el desenvolupament de la tecnologia de la bomba atòmica (des de Deadline).

Hartnett, el qual els seus pròxims projectes inclou The Long Home, Operation Fortune: Ruse de guerre i The Fear Index, s’unirà a Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek i Benny Safdie al projecte. Encara no s’han revelat els detalls de qui interpretarà.

“El thriller èpic filmat en format IMAX empeny al públic a la trepidant paradoxa del enigmàtic home que ha d’arriscar-se a destruir el món per a salvar-lo”, es pot llegir en el resum del mitjà.


Oppenheimer
es basa en el llibre guanyador del premi Pulitzer American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer de Kai Bird i el difunt Martin J. Sherwin. El film estarà escrit i dirigit per Nolan, i s’espera que universal Pictures distribueixi el film en tot el món. Charles Roven de Atlas Entertainment i Emma Thomas i Nolan, produiran el film.

“Els films de Christopher Nolan i Emma Thomas han trencat els límits del que pot aconseguir la narració cinematogràfica”, va dir la presidenta de universal Filmed Entertainment Group, Donna Langley. “Estem encantats de treballar al seu costat en aquest projecte excepcional i extraordinari i estem agraïts per la seva passió i compromisos compartits amb l’experiència cinematogràfica”.

El film començarà producció a principis de 2022 i segons les informacions, es rodarà en una combinació de film de gran format de 65mm i IMAX de 65mm.

J. Robert Oppenheimer va ser un físic teòric estatunidenc i professor de física que es va convertir en el cap de la guerra de laboratori de Los Alamos. Ell és un dels que se li atribueix ser “el pare de la bomba atòmica” pel seu paper en el Projecte Manhattan, que va ser el projecte de la Segona Guerra Mundial que va resultar ser el desenvolupament de les primeres armes nuclears. Oppenheimer també es conegut infamement per dir: “Ara m’he convertit en la Mort, el destructor de mons”, citant l’escriptura hindú Bhagavad Gita després de la detonació exitosa de la primera bomba atòmica el 16 de juliol de 1945.

Murphy interpretarà a Oppenheimer, Blunt interpretarà a la seva esposa Katherine “Kitty” Oppenheimer, Downey interpretarà a Lewis Strauss, l’infame president de la Comissió de Energia Atòmica de EE.UU, Damon interpretarà al tinent General Leslie Groves, director del Manhattan Project. Pugh interpretarà a Jean Tatlock, “un membre del partit comunista dels Estats Units que té un romanç intermitent amb Oppenheimer i va ser la causa d’importants preocupacions de seguretat per als funcionaris del govern”. Safdie interpretarà a Edward Teller, el físic hongarès-estatunidenc que és conegut com el pare de la bomba d’hidrogen i també va ser membre del projecte Manhattan. Malek interpretarà a un científic.

El film està programat per a fer el seu debut el 21 de Juliol de 2023, el film està escrit i dirigit per Nolan i s’espera que Universal Pictures la distribueixi a nivell mundial. Emma Thomas i Charles Roven de Atlas Entertainment i Nolan produiran el film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada