Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 2 de novembre del 2022

'A Quiet Place: Day One'.

Lupita Nyong’o fitxa oficialment per l’univers de A Quiet Place, ja que des de Variety ens informa que l’estrella s’uneix al pròxim film spin-off basat en els dos primers films de terror.

El film, titulat A Quiet Place: Day One, és la pròxima entrega de la franquícia de terror i serà dirigit per Michael Sarnoski (Pig). L’argument del film actualment es manté en secret, però es parla de que prové d’una idea original de John Krasinski, qui també va dirigir i coprotagonitzar els dos primers films de l’exitosa franquícia.

El pròxim paper de Nyong’o arribarà en la molt esperada seqüela Black Panther: Wakanda Forever, en la que tornarà a interpretar el seu paper de Nakia.

A quiet Place Part 2 va sacsejar el to de la franquícia de terror amb una emocionant escena que mostrava el caos dels primers dies de la invasió. Day One ampliarà encara més aquest concepte al temps que canviarà la perspectiva més enllà de la família Abbott que segueix la saga principal.

Day One servirà com un entremig dels films principals de la franquícia, ja que el director John Krasinski tornarà per a dirigir la tercera entrega. Aquest film s’estrenarà en algun moment de 2025, però això està força llunyà i definitivament està subjecte a canvis.

A Quiet Place: Day One s’estrenarà el 08 de Març de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada