Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 21 de novembre del 2022

'Bullitt'.


Bradley Cooper protagonitzarà el pròxim film de Steven Spielberg, segons ens informen des de Variety.

En el film, Bullitt, Cooper interpretarà el paper de Frank Bullitt, un personatge que va ser interpretat en el seu moment per Steve McQueen en el film de suspens Bullitt de 1968. El personatge és un oficial de policia de San Francisco que té la tasca de protegir a un testimoni policial en una investigació que involucra la màfia. Però sense anar més lluny, les coses surten malament i els dos aviat es troben sota un atac.

No es sap molt sobre la versió de Spielberg, però des de Variety ens informen de que el film “explicarà una nova història” sobre el personatge, que sovint es considera el paper més icònic de McQueen. A més de protagonitzar el projecte, Cooper també produirà.

Per a Cooper i Spielberg, aquest serà tècnicament la seva primera col·laboració com a actor i director, tot i que Cooper interpretarà a Leonard Berstein en el seu pròxim film Maestro, que produeix el propi Spielberg.

El film original es va estrenar l’any 1968 i és més famós per la seva escena de persecució d’automòbils que té lloc als carrers de San Francisco. Des de la seva estrena, aquesta escena sovint ha estat anomenada com la major persecució d’automòbils de la història del cinema i com una de les més influents de futurs films d’acció. El 2007, el film va estar seleccionat per a la seva conservació en el Registre Nacional de Cinema dels Estats Units per la Biblioteca del Congres per ser “cultural, històrica o estèticament significativa”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada