Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 9 de novembre del 2022

'Indiana Jones Series'.


Disney està cercant desenvolupar una sèrie de televisió basada en la franquícia de Indiana Jones per a Disney+, segons una informació recent de Variety.

La informació assenyala que tan Disney com Lucasfilm han planejat la possibilitat de crear un espectacle per a Disney+ ambientat en el món de Indiana Jones. Si bé res està completament confirmat en aquest moment, la companyia està cercant a un escriptor que vingui i ajudi a desenvolupar el projecte, el que significa que no hi ha informació sobre la trama o inclús petites pistes sobre de que tractarà el projecte.

La idea d’un nou projecte de Indiana Jones per a Disney+ sorgeix quan Indiana Jones 5 s’estrenarà el pròxim any. Aquest film marcarà l’últim cop que l’actor Harrison Ford aparegui com el famós personatge, pel que no és del tot sorprenent que Disney cerqui mantenir la franquícia sense Ford. Tot i això, aquest no és el primer cop que indiana Jones té una sèrie de televisió. A principis dels 90, The Young Indiana Jones Chronicles de la ABC, es va emetre durant dues temporades entre 1992 i 1993 i inclús va tenir quatre especials per a televisió.

Indiana Jones 5 tronarà a estar protagonitzat per Harrison Ford repetint un dels seus papers més icònics com l’arqueòleg que dona títol al film. Al seu costat com a protagonista femenina està la guanyadora d’un Emmy i un Globus d’Or, Phoebe Waller-Bridge. L’entrega final també comptarà amb la presentació d’altres nouvinguts a la franquícia: Antonio Banderas, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook i Shaunette Renée Wilson, els quals han estat escollits per a papers no revelats.

El film està dirigit per James Mangold (Logan) a partir d’un guió coescrit amb Jez i John-Henry Butterworth, els quals van col·laborar amb el director en el film Ford v. Ferrari.

El film està produït per Kathleen Kennedy, el director original de la franquícia Steven Spielberg, Frank Marshall i Simon Emanuel, amb John Williams tronat per a compondre la banda sonora del film, continuant un viatge que va començar fa 40 anys amb Indiana Raiders of the Lost Ark.

El famós arqueòleg i explorador Indiana Jones es va presentar l’any 1981 amb el film Raiders of the Lost Ark, situant-se en el llistat AFI com un dels millors 100 films Americans de tots els temps, i més tard va emocionar al públic amb Indiana Jones and the Temple of Doom l’any 1984 i el següent film va ser Indiana Jones and the Last Crusade l’any 1989, i l’últim film va arribar l’any 2008 amb Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Els quatre films han recaptat un total de $1.988.205.312.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada