Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 7 de novembre del 2022

'Agatha: Coven of Chaos'.


No es sap molt sobre la molt esperada sèrie de Disney+ Agatha: Coven of Chaos. Tot i això, una informació recent de The Illuminerdi pot donar una mica de llum no solament de qui dirigirà el projecte, sinó també sobre quants episodis tindrà la sèrie.

Segons la informació, Jac Schaeffer el creador de l’exitosa sèrie de Disney+ WandaVision, dirigirà com a mínim un episodi de la pròxima sèrie, el que no és massa sorprenent tenint en compte que la sèrie es basa en un  personatge de WandaVision. La informació parla de que Gandja Monteiro, una directora que recentment ha dirigit dos episodis de la sèrie de Netflix Wednesdey, però que potser sigui millor coneguda pel seu treball en la sèrie de Showtime The Chi, també dirigirà com a mínim un episodi.

La informació també parla que la planificació actual per a la sèrie és de tenir nou episodis, el que tindria una durada igual que la seva predecessora WandaVision. A partir d’ara, no està clar quan duraran els episodis de la sèrie, però aviat hi haurà més informació a mesura que la sèrie continuï desenvolupant-se.

Agatha: Coven of Chaos (anteriorment titulada House of Harkness) es va anunciar oficialment duran el Disney Day de 2021. Comptarà amb el retorn de Kathryn Hahn mentre repeteix el seu paper de WandaVision com a Agatha Harkness, qui va ser una de les antagonistes de la sèrie protagonitzada per Elisabeth Olsen i és qui va revelar l’autèntic potencial de Wanda com a Bruixa Escarlata. Per la seva actuació preferida dels fans, va obtenir una nominació al Emmy a la Millor Actriu de Repartiment.

A més de Hahn, l’únic membre del repartiment confirmat és Emma Caulfield Ford, qui va aparèixer anteriorment a WandaVision com una de les veïnes de Wanda, Dottie.

El projecte prové del escriptor principal Jac Shaeffer, qui també n’és el productor executiu al costat de Kevin Feige. Es confirma que es part de la Fase 5 del Univers Cinematogràfic Marvel. S’espera que Agatha: Coven of Chaos s’estreni l’hivern de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada