Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 18 de novembre del 2022

'Red Shirt'.

Segons Deadline, l’estrella de Magic Mike, Channing Tatum, ha signat per al paper principal en el pròxim film de suspens i espies titulat Red Shirt, que prové del director de Bullet Train, David Leitch. Actualment no hi ha cap estudi adjunt al projecte, però els productors ja han rebut diverses ofertes.

Red Shirt estarà dirigit per David Leitch, basat en un discurs original del guionista de X-Men, Simon Kinberg. Els detalls addicionals sobre la trama i els personatges del projecte encara es mantenen en secret, però es descriu com un “nou gir de James Bond” i té el potencial de convertir-se en franquícia.

El film estarà produït per Leitch i Kelly McCormick per a la seva companyia 87 North, al costat de Tatum per a Free Association i Kinberg per a Genre Films.

Els crèdits cinematogràfics destacats de Tatum són Step Up, Magic Mike, 21 Jump Street, G.I. Joe: The Rise of Cobra, entre d’altres. Pròximament el podrem veure a Magic Mike’s Last Dance, Project Artemis de Greg Berlanti amb Scarlett Johansson i el film Pussy Island, que serà el debut com a directora de Zoe Kravitz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada