Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 7 de novembre del 2022

'Don't Breathe 3'.


Stephen Lang va protagonitzar les dues entregues de Don’t Breathe i, tot i tenir que adoptar una mentalitat força obscura per al paper, planeja divertir-se amb una tercera entrega.

Parlant amb ComingSoon en una entrevista recent, se li va preguntar a Lang sobre el paper  de The Blind Man. Lang va dir que no és un lloc en el que vulgui passar molt de temps, és interessant, abans d’avançar un tercer film de la saga.

“Bueno depèn del paper”, va dir Lang. “Trobo que amb les seqüeles de les que estàs parlant, Don’t Breathe. No és difícil per a mi obrir la porta del cervell del Cec, saps? No és un lloc en el que vulgui estar una gran quantitat de temps [riures] a menys que això sigui el que estic fent, i quan ho estic fent, quan estic a Blind Man, és un lloc molt interessant per a ser-hi. He gaudit, si aquesta és la paraula correcte, però suposo que ho és, vaig gaudir molt en filmar Don’t Breathe i Don’t Breathe 2. Així com planejo gaudir filmant Don’t Breathe 3”.

Parlar d’una tercera entrega de Don’t Breathe sorprèn una mica, ja que encara no s’ha anunciat un tercer film oficialment. Tot i això, degut al èxit massiu del primer film i un èxit semblant en el segon, no seria massa impactant veure un tercer film arribar als cinemes en algun moment.

Don’t Breathe 2 es va estrenar al Agost de 2021 i va veure com es desenvolupava una història molt diferent, amb el personatge de Lang actuant com una figura més heroica que en el film original. Si bé aquesta decisió va rebre crítiques dispars, encara va funcionar prou bé a la taquilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada