Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 6 de novembre del 2022

'Your Name live-action'.


Ha passat més d’un any des de que Lee Isaac Chung va deixar els seus deures com a director en l’adaptació del film animat Your Name en versió live-action de Paramount Pictures, i ara sembla que el estudi finalment ha trobat al seu nou diretor. Segons Variety, el cineasta de Raya and the Last Dragon, Carlos López Estrada, ha estat escollit per a dirigir l’adaptació de l’exitós anime de fantasia de Makoto Shinkai.

A més de dirigir, López Estrada també està escrivint el guió, basat en el primer esborrany del escriptor nominal al Oscar Eric Heisserer. El cineasta mexicà va guanyar reconeixement per primer cop pel seu aclamat debut com a director de llargmetratge Blindspotting. També està treballant amb Disney per a una adaptació live-action de Robin Hood.

El film live-action de Your Name prové de Paramount Pictures, Bad Robot Productions i Toho. Estarà produït per J.J. Abrams i el productor original Genki Kawamura. Toho s’encarregarà de la distribució japonesa del film i Paramount la distribuirà a la resta de territoris. López Estrada és el tercer director que es suma al projecte després de Chung i Marc Webb. A més de Heisserer, l’escriptora de The Big Sik, Emily V. Gordon, també s’ha apuntat prèviament per escriure el guió.

Estrenat al Japó el 2016 i als USA al 2017, la història es centra en l’estudiant de secundaria de Tokio Taki TAchibana i Mitsuha Miyamizu de la zona rural de Itomori, els quals descobreixen que tenen la capacitat d’intercanviar de cos entre si i quan un desastre natural amenaça amb destruir les seves vides, han de viatjar per poder-se conèixer i salvar els seus mons abans de que sigui massa tard. Es va convertir en un gran èxit en la seva estrena, recaptant $357.986.087 en tot el món, recaptant al Japó quan es va estrenar ¥23 bilions (¥= Yens)($190M), convertint-se en un dels èxits més grans del país i generant una guerra d’ofertes quan els drets de adaptacions multimèdia van arribar al mercat el 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada