Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 17 de novembre del 2022

'A Quiet Place: Day One'.

Segons Deadline, l’estrella de Stranger Things, Joseph Quinn, es troba actualment en negociacions per al paper principal al costat de la guanyadora del Oscar Lupita Nyong’o en la pròxima preqüela de Paramount Pictures, A Quiet Place: Day One.

A més de Stranger Things, Quinn ha protagonitzat anteriorment un altre projecte amb temàtica de terror en el film d’acció i terror Overlord de Julius Avery. Més detalls sobre el seu personatge encara es mantenen en secret.

A Quiet Place: Day One, estarà dirigit per Michael Sarnoski (Pig), basat en una idea original de John Krasinski. Representarà l’arribada dels extraterrestres cecs que s’han apoderat per complet del món que John Krasinski va imaginar per primer cop en el film original de 2018.

A quiet Place Part 2 va sacsejar el to de la franquícia de terror amb una emocionant escena que mostrava el caos dels primers dies de la invasió. Day One ampliarà encara més aquest concepte al temps que canviarà la perspectiva més enllà de la família Abbott que segueix la saga principal.

Day One servirà com un entremig dels films principals de la franquícia, ja que el director John Krasinski tornarà per a dirigir la tercera entrega. Aquest film s’estrenarà en algun moment de 2025, però això està força llunyà i definitivament està subjecte a canvis.

A Quiet Place: Day One s’estrenarà el 08 de Març de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada