Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 4 de novembre del 2022

'Wonder Man'.


Es possible que Marvel hagi trobat recentment al seu Wonder Man amb Yahya Abdul-Mateen II, però segons una informació recent de The Illuminerdi, el estudi te els ulls fixats en un altre actor de renom per a la pròxima sèrie.

Segons una informació recent, Marvel Studios està considerant a Bob Odenkirk (Breaking Bad, Better Call Saul) per a un “paper especial” en la sèrie Wonder Man. No està clar exactament quin podria ser aquest paper, però la informació especula que Odenkirk podria ser una bona opció per a Neal Saroyan, qui actua com a agent i gerent de Simon Williams en els còmics. Tampoc està clar si Marvel Studios mantindrà la història de Simon Williams (Wonder Man) com un heroi que ocasionalment actua com especialista.

Si Odenkirk es converteix en una versió en el UCM de Neal Saroyan, és possible que es quedi per a futurs projectes. En versions posteriors dels còmics de Wonder Man, també s’ha revelat que Saroyan és un autor intel·lectual criminal per dret propi, amb poders psíquics que se li atorguen al personatge en històries posteriors. Queda per veure que planeja fer Marvel Studios, pel que els fans tindran que esperar més confirmació abans d’emocionar-se massa.

Marvel encara ha de revelar més detalls sobre la sèrie, però Ben Kingsley està reprenent el seu paper com l’actor fracassat Trevor Slattery el qual va fer el seu debut a Iron Man 3 com una versió falsa de El Mandarin. Després va fer un retorn sorpresa a Shang-Chi.

Wonder Man és un dels personatges més antics en la llarga història de Marvel i es va presentar per primer cop l’any 1964 en una de les primeres edicions de Avengers. El personatge, anomenat Simon Williams, va ser creat per Stan Lee, Don Heck i Jack Kirby, i es va presentar inicialment com un supermalvat que va lluitar contra els Venjadors.

A finals de la dècada de 1970, Wonder Man es va convertir en un heroi i finalment va acabar unint-se als Venjadors en diverses interaccions del equip. Imbuït d’energia “iònica” per Baron Zemo, Wonder Man té poders semblants a altres superherois, que inclouen major força, velocitat, resistència, durabilitat, reflexos i agilitat.

Al llarg de les seves aparicions en els còmics de Marvel, també ha tingut diversos vincles amb personatges molt involucrats en el Univers Cinematogràfic de Marvel, inclosos Visio i Wanda Maximoff.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada