Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 17 de novembre del 2022

'Going Electric'.

Més de dos anys després de que la preproducció s’aturés indefinidament al film Going Electric de Searchlight Pictures, el nominat al Oscar Timothée Chalamet, qui ha estat vinculat al projecte des de que es va anunciar per primer cop, va revelar una nova actualització sobre el drama biogràfic de Bob Dylan.

Parlant amb Variety, Chalamet ha confirmat que Going Electric encara està en desenvolupament i que les coses s’estan movent en “una direcció molt positiva”. Tot i la llarga demora del projecte, també va compartir amb entusiasme que mai ha deixat de preparar-se per al paper i l’ha descrit com una experiència meravellosa”.

“No he deixat de preparar-me, que ha estat un dels més grans regals per a mi”, va dir Chalamet. “Ha estat una experiència meravellosa poder submergir-nos en aquest món, ho aconseguim o no. Però sense revelar res, perquè no vull guanyar-li el cop a ningú, i òbviament, les coses han de unir-se oficialment, els vents bufen en una direcció molt positiva”.

Going Electric estarà dirigit per James Mangold. Narra el ascens de Bob Dylan en la música folk i la seva sobtada transició al rock and roll. El film també veurà la interacció de Dylan amb les llegendes de la música de la dècada de 1960, que inclouen a Joan Baez i Pete Seeger. El film produït per Fox Serachlight inclou els drets musicals del icona de la cultura pop i el llibre del autor Elijah Wald titulat Dylan Goes Electric.

El film estarà produït per Dylan al costat de Brian Kavanaugh-Jones i Andrew Rona. Jeff Rosen, qui és el gerent de Dylan des de fa molt de temps, també ha signat com a productor amb Mangold, Bob Bookman de Veritas Entertainment Group, Alan Gasmer i Peter Jaysen, Fred Berger de Automatik i Alex Heineman de The Picture Company també produiran.

Chalamet es troba actualment en la producció de Dune: Part Two. Pròximament el podrem veure en el drama romàntic de terror Bones and All de Luca Guadagnino i en la pròxima preqüela musical Wonka.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada