Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 30 de novembre del 2022

'Family Leave'.

Segons Deadline, l’alumne de The Office, Ed Helms, ha estat escollit per a protagonitzar al costat de Jennifer Garner el pròxim film de comèdia de canvi de cos titulat Family Leave, basat en el llibre de Bedtime for Mommy de l’autora supervendes del New York Times Amy Krouse Rosenthal.

El director de Babysitter, McG, ha signat per a dirigir Family Leave, que està essent escrit per Adam Sztykiel basat en el primer esborrany de Victoria Strouse. McG i Garner també en seran productors. El projecte serà part del acord de diversos films de Garner amb Netflix.

“El film segueix a Jess i Bill Walker, els quals estan fent tot el possible per a mantenir a la família unida a mesura que els seus fills creixen, es tornen més independents i més distants”, diu la sinopsis. “Quan una trobada casual amb un lector de astrologia fa que la família es desperti amb un canvi de cos complet, al matí següent del dia més important de cadascuna de les seves vides. Poden els Walker unir-se per aconseguir un ascens, una entrevista universitària, un contracte discogràfic i una prova de futbol?”

Els productors son Lawrence Gray i Ben Everard per a Gray Matter Productions, Nicole King Solaka per a Linden Entertainment i Garner, McG i Mary Viola per a Wonderland. David Hyman i Jason Brian Rosenthal en seran productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada