Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 11 de novembre del 2022

'DC Studios'.


James Gunn i Peter Safran són oficialment els nous codirectors executius de DC Studios. Amb Gunn centrant-se en la creativitat i Safran donant prioritat al negoci, el duo treballarà en conjunt per a convertir-se en la versió de DC de Kevin Feige. A més, Gunn haurà de determinar el contingut que apareixerà en totes les plataformes en els pròxims anys. Mentre parlava en l’ajuntament virtual (a través de The Hollywood Reporter), Gunn va compartir les seves idees per al futur de DC Studios.

“L’oportunitat de fer que DC sigui tan gran com ha de ser, aquesta és la raó per la que estic fent aquest treball, perquè se que Peter i jo podem fer-ho”, va dir Gunn. “Hem estat els últims dies amb un grup d’alguns dels millors pensadors de la industria, els millors escriptors de la industria començant a traçar aquesta planificació de vuit a deu anys de com es veurà al cinema, a la televisió, en l’animació, en tots els àmbits per aquests personatges”.

Una de les queixes més grans sobre DC gira al voltant de la eva falta de cohesió. A més, el CEO de Warner Bros. Discovery, David Zaslav, ha dit repetidament que vol que DC s’assembli més a Marvel amb un Univers interconnectat. Al començar el seu mandat al cap davant de DC, Gunn i Safran es proposaran executar la  visió de Zaslav.

“Aquesta ha estat una oportunitat única per a explicar una gran història general”, va dir Safran. “Una preciosa gran història a través del cinema, els jocs de televisió, l’acció en viu i l’animació”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada