Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 25 de novembre del 2022

'DreamWorks Animation'.


L’icònic nen de la lluna en la seqüencia d’obertura de DreamWorks Animation està rebent una important actualització, amb molts dels personatges característics de la companyia. Mentre que el nen de la lluna sols va ser vist per si mateix, el duo ara coneix i saluda a personatges de franquícies populars com ara Trolls, How to Train Your Dragon, Shrek, entre d’altres. Segons The Hollywood Reporter, la nova obertura de DreamWorks Animation es presentarà per primer cop en les primeres projeccions especials de “Caturday” del 26 de novembre amb el film Puss in Boots: The Last Wish. Això marca una nova era per a DreamWorks Animation i que ha estat encapçalada pel dissenyador de producció Kendal Cronkhite.

“Fem que els somnis cobrin vida a la pantalla, així que la idea era bàsicament que t’endinsis en els somnis d’un nou nen. Et duen a través d’aquest paisatge oníric i et tronen a presentar aquestes figures icòniques que hem creat durant tots aquests anys, li va dir Cronkhite a THR. “El nen està fent surf, flotant i volant a través d’aquesta mena de galàxies, i unint a tots aquests personatges de films d’aspecte molt diferent en una sola peça”.

Per descomptat, El Gat amb Botes: L’últim desig és un spin-off de la franquícia de Shrek, que apareix en la nova obertura de DreamWorks Animation. La productora Suzanne Buirgy va comparar a Shrek amb el Mickey Mouse de Disney, ja que el personatge s’ha convertit en un element bàsic de DreamWorks.

          

Shrek va començar tot amb històries realment contemporànies, una ullada realista, acudits contemporanis. No era atemporal. No era clàssic. Era molt actual. I la utilització de veus de celebritats no es va fer realment en aquesta freqüència abans de que DreamWorks aparegués a escena”, va dir la presidenta de DreamWorks Animation, Margie Cohn. “Però el que m’agrada de Shrek és que és irreverent i li parla al foraster. Es va convertir en un símbol del que podria ser exitós- que no has de seguir les regles-. Per a mi, és un gran estàndard per a la marca”.  

El “nen de la lluna” (moon boy) en l’obertura ha estat com “nen/a de la lluna” (moon child), i s’ha eliminat tota mena de coses especifiques de gènere”, pel que ara no es específic de gènere. 

“Ens agrada la idea de que ara tenim un nen/a lluna, no necessàriament un nen lluna perquè volíem que aquest nen fos atractiu per a tots”, va dir Buirgy.

“A l’estudi, ens agrada dir que tots els somiadors són benvinguts aquí i quan penses en qui és el somiador icònic, aquest és el fill de la lluna”, va afegir Cohn. “La gent demana desitjos a les estrelles, la gent mira al cel a la recerca d’inspiració. Fer que baixin de la lluna i naveguin pel cel, visitant amics nous i familiars, prepares l’escenari per al entreteniment per venir”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada