Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 22 de novembre del 2022

'Blade'.


Després d’un temps sense director associat per al projecte, Marvel Studios ha trobat director per al seu film Blade que s’estrenarà al 2024 i després de la sortida de l’anterior director Bassam Tariq el mes de setembre.

Segons Deadline, Yann Demange ha signat com a director de Blade, film que estarà protagonitzat per Mahershala Ali. Demange és millor conegut per dirigir el drama de suspens 71 de 2014 i pel seu treball a Lovecraft Country de HBO.

Juntament amb la incorporació de Demange al film, també hi tenim a Michael Starrbury, qui n’escriurà el nou guió. Els crèdits de Starrbury inclouen Colin in Black & White, When They See Us i Legends of Chamberlain Heights.

Blade formarà part de la fase cinc de Univers Cinematogràfic de Marvel, que també inclourà Captain America: New World Order i Dardevil: Born Again.

El caminant diürn estarà interpretat per Mahershala Ali, el qual la seva veu es podia escoltar en l’escena post-crèdits a Eternals, on va parlar amb Dane Whitman (Kit Harrington).

La trilogia de Blade de New Line Cinema va ajudar a dur els còmics i els superherois a la gran pantalla. Els tres films que va sorgir, van recaptar un total de $418.171.466 a nivell mundial. Blade va ser creat per l’escriptor Marv Wolfman i l’artista Gene Colan com a personatge secundari en el còmic “The Tomb of Dracula” #10 el Juliol de 1973.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada