Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 de novembre del 2022

'Welcome to Derry'.


La sèrie preqüela planificada de It, Welcome to Derry, ha trobat als seus showrunners i des de Variety ens informen al respecte que tan Jason Fuchs com Brad Caleb Kane en seran co-showrunners de la sèrie.

La sèrie, que es va informar que estava en desenvolupament a principis d’aquest any, va rebre un compromís de producció per part de HBO, tot i que encara es desconeixen els detalls exactes de la trama. L’únic que es sap sobre la sèrie, segons les informacions, és que es centrarà en els successos de la ciutat de Derry en la dècada de 1960 mentre condueix cap als esdeveniments del primer It, el film de 2017 basat en la icònica novel·la de Stephen King.

Segons les informacions, la sèrie preqüela també inclourà els orígens del pallasso Pennywise, la figura misteriosa i sobrenatural que aguaita a Derry.

Fuchs va escriure prèviament el guió per al primer episodi de la sèrie i també va ser coproductor de It: Chapter Two. És principalment conegut per haver treballat en els guions de Wonder Woman, Pan i Ice Age: Continental Drift. El treball més recent de Kane inclou escriure els crèdits de Moonhaven i Tokyo Vice, però també ha treballat en exitoses sèries anteriors com Black Sails.

Andy Muschietti, qui va dirigir It i It: Chapter Two de 2019, en serà productor executiu de la sèrie al costat de Barbara Muschietti, la seva germana i Jason Fuchs. La informació també assenyala que tan Muschietti com Fuchs han desenvolupat la història de la sèrie, amb Fuchs escrivint el guió. Si el projecte acaba convertint-se en sèrie, és provable que Andy Muschietti dirigeixi el primer episodi.

Les nous films de It van ser un gran èxit de taquilla, ja que van recaptar entre els dos films $1.174.965.076 a nivell mundial. It: Chapter Two va ser la darrera entrega i va tenir lloc 27 anys després dels esdeveniments de la primera entrega, amb un repartiment nou que incloïa a Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone i Andy Bean.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada